HTML

sapere aude

Mindenről és semmiről, a világról és a világomról, vonzásokról és taszításokról, jóról és rosszról, kételkedésről és bizonyosságról, csendről és lármáról, zsarnokságról és szabadságról, az emberről és a közösségről.

Friss topikok

  • krecsigabi: Sziasztok! Remélem, nem szólok túl későn, illetve elolvassátok időben. A Special Guest összeállt n... (2011.05.28. 11:27) One Wild Night
  • pálinkabarát: Régi ugyan a bejegyzés, de kell írjak. Tegnap előtt jöttem haza Libánból, ismét csodálatos volt! ... (2008.11.03. 23:49) Volt egyszer egy vadkelet
  • Laci: :)) Egy jót röhögtem!!! A nagy komolyságban épp az ilyen ártalmatlan balesetek hiányzanak:)) TIP... (2008.04.18. 12:42) Irredenta húsvéti nyúl
  • Julia: A mindenit...ezt jol megirtad vala... Gratula. (2008.02.25. 19:45) Irány a parlament!
  • Pesot: Kedves Zoltán! Köszönöm a kommentet. Az interneten már jó ideje ezt a nevet, a Pesotot használom. ... (2008.02.01. 14:34) Üdvözlés helyett

Linkblog

Üdvözlés helyett

2008.01.23. 15:39 :: Pesot

Sokszor ébredtem úgy, hogy ma blogolni fogok, azonban prózai okok - lustaság, a feltételezett érdektelenség, a miért pont engem olvasnának feeling - és sok egyéb tényező miatt mindig letettem róla. Aztán csak felülkerekedett bennem az akut közlési vágy, fogtam magam és nagy elhatározást tettem. Minden eddigi, a blogolással kapcsolatos gondolatomat, vélt vagy valós képzetemet sutba vágom és mindent tabula rasáról kezdek. Lőn, megszületőben van az első bejegyzés, amelyet remélhetőleg kisebb-nagyobb rendszerességgel újabbnál-újabbak fognak követni.

Hogy miről? Mindenről, ami körülvesz és amiről szeretném, hogy körülvenne, arról, ami csöppet is hasznos vagy haszontalan gondolatfűzéreket indít el bennem, ami mindennapjaimra, gondolataimra és a világról alkotott felfogásomra hatást gyakorol. Mély érzelmeket táplálok a politika, sport, zene és az irodalom iránt. E kvartett jegyében fog születni a legtöbb bejegyzés, ami nem jelenti azt, hogy minden mást mellőznék.
Ezennel megnyitottá nyilvánítom e felületet és minden kedves Látogatót, Olvasót szívből köszöntök. The game is on!
 

 

2 komment

Címkék: welcome

A bejegyzés trackback címe:

https://polisz.blog.hu/api/trackback/id/tr1308745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bognár Zoltán · http://www.politika.ro 2008.02.01. 13:02:00

Helló! Nem tudom ki vagy, de amit politika témában írtál, tetszett (sporthoz nem értek). Az első bejegyzés illusztrációja a BDSM közösség jele?

Pesot 2008.02.01. 14:34:03

Kedves Zoltán! Köszönöm a kommentet. Az interneten már jó ideje ezt a nevet, a Pesotot használom. Egy kedves barátom faragta a Pistából:) Sólyom István, így talán beugrik a nevem. Ha jól emlékszem együtt jártunk Bakk Miklós Választási rendszerek kurzusára:)
Ami az illusztrációt illeti - valóban éles hasonlóság fedezhető fel a BDSM logo és a fenti kép közt:) Egy FPS játék, a Tabula Rasa logoját vettem kölcsön, ez tetszett meg a legjobban a képtalálatok közül, ami a locke-i értelemben vett white papert is kifejezi valamint a mondandómhoz is illeszkedik.
süti beállítások módosítása